De muziektheatergroep voor volwassenen van Ventura heet AvonTura en repeteert op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Ventura-gebouw aan de Noordweg. Het theaterseizoen 2017 – 2018 staat in het teken van theater op maat maken en hiermee optreden. De spellessen worden gegeven door theaterdocent Mariëlle Koster  en de zanglessen worden verzorgd door Nienke Kuijpers.

De leden van AvonTura spelen (improvisatie)toneel, zingen en kunnen een act verzorgen op een (thema)feest of een ander evenement. ‘Als u ons de gelegenheid geeft ons voor te bereiden, dan beloven wij u een verrassende act op maat’, aldus docent Mariëlle. Via theaterbureau@venturakampen.nl kunnen organisaties en bedrijven contact opnemen met het theaterbureau van Ventura om te kijken of AvonTura een hilarische, spannende of grappige act kan komen verzorgen. Lees meer.

Projectbasis

AvonTura is dit seizoen ook op zoek naar spelers die het leuk vinden om dit seizoen mee te spelen op projectbasis zoals Kerst In Oud Kampen en de Internationale Hanzedagen. Wil je meedoen met één van de projecten?

Contact of meer weten?
 Voor meer informatie over het lidmaatschap van AvonTura en de deelname aan projecten kun je een mail sturen naar info@venturakampen.nl.