8 - 12 jaar
De theaterklas voor leerlingen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar. De theaterklas is bedoeld voor leerlingen met een groot talent op gebied van spel. Samen met de leerlingen (maximaal 12) wordt in één jaar toegewerkt naar het maken van een moderne en hedendaagse voorstelling die in een theater of bijzondere locatie gepresenteerd wordt aan een breed publiek. Voor de theaterklas worden audities afgenomen. Leerlingen volgen wekelijks de lessen.

13 - 17 jaar
De theaterklas voor leerlingen in de leeftijd van dertien tot en met zeventien jaar. De theaterklas is bedoeld voor leerlingen met een groot talent op gebied van spel. Ook hier wordt samen met de leerlingen (maximaal 12) in één jaar toegewerkt naar het maken van een moderne en hedendaagse voorstelling die in een theater of bijzondere locatie gepresenteerd wordt aan een breed publiek. Voor de theaterklas worden audities afgenomen. Leerlingen volgen tweewekelijks de lessen.

Voor beide theaterklassen geldt dat de leerlingen ook zelf actief meeschrijven aan de teksten en de totstandkoming van de voorstelling.