M+Musicalklas-spelers versterken jongerenkoor Hykanon!
De Top 2000 die eind december traditiegetrouw op Radio 2 te horen is, wordt op zaterdag 21 januari 2017 om 19.30 uur dunnetjes overgedaan in de Burgwalkerk in Kampen door Jongerenkoor Hykanon. Het jongerenkoor wordt voor de gelegenheid versterkt door maar liefst 26 projectleden en een combo. Ook zullen leerlingen van de M+ Musicalklas vanl Ventura hun medewerking verlenen.

Het programma bestaat uit een selectie van favoriete liederen van mensen uit verschillende beroepsgroepen. Hierdoor ontstaat een gevarieerd aanbod van liederen van o.a. Coldplay, Claudia de Breij, John Lennon, Boudewijn de Groot, Toto en U2.

Het nummer 'Imagine' van John Lennon wordt versterkt door gebarentaal dat de Ventura-leerlingen samen met logopediste Elise Huesmann hebben ingestudeerd. (zie foto's)

De Top 2000 Afterparty is een aaneenschakeling van krachtige koornummers, indrukwekkende solo uitvoeringen, verstilde duetten, maar ook klassiekers die uit volle borst meegezongen mogen worden. Vertrekkend pastor Hans Schoorlemmer zal de avond leiden en op zoek gaan naar de betekenis achter liederen alsmede naar het antwoord op de vraag waarom speciaal voor die liederen gekozen is.
Het koor staat onder muzikale leiding van onze eigen zangdocente Janet van Gaalen-Schouten en wordt muzikaal opgeluisterd door combo ‘Two-K’ onder leiding van vaste pianist van het koor Paul de Vroome.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 21 januari 2017 om 19.30 uur naar de Burgwalkerk aan de Burgwal 60 in Kampen. De toegang is gratis, maar na afloop wordt een collecte gehouden.
Datum & tijd
21 January 2017
19:30 - 22:00
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Gratis
Soort evenement
Concert
Soort locatie
Binnen